(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rychlý obalovaný květák
Potřebné ingredience
květák
sůl
jizerka
vejce
bezlepkový chléb
olej
Postup přípravy
Nejprve uvaříme květák. Nachystáme si trojobal - Jizerku, vejce a strouhanku z BL chleba - krajíčky stačí rozmělňovat prsty , díky přirozené drobivosti BL pečiva to jde snadno. Aby se nespotřebalo mnoho strouhanky, nasypeme ji do většího hrníčku a růžičky květáku tak snadno a pohodlně obalíme.
Smažíme v dostatečném množství oleje v kastrůlku s menším průměrem (nahradíme tak friťák). Olej nesmí být moc rozpálnený, aby se květák hned nespálil
Smažíme v dostatečném množství oleje v kastrůlku s menším průměrem (nahradíme tak friťák). Olej nesmí být moc rozpálnený, aby se květák hned nespálil
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marci75
(upraveno)
8. 6. 2014, 11:40
Díky ze tenhle bezlepkový recept, určitě použiji